Handbol

Ortega: “Per plantilla, el Veszprém és dels equips amb més potencial per ser a la final a quatre”

Més enllà de la pugna pel lideratge de grup de la Champions (20.45 h per Esport 3) el duel entre el Barça i el Veszprém suposarà la tornada de Ludovic Fàbregas al Palau Blaugrana

El Barça i el Veszprém, amb l’al·licient afegit de la tornada de Ludovic Fàbregas al Palau Blaugrana, protagonitzaran demà (20.45 h per Esport 3) un autèntic xoc de titans en la sisena jornada de la Champions. L’equip barcelonista, líder invicte, rep el poderós equip hongarès, el candidat etern al títol europeu i que només ha ensopegat contra el GOG Gudme (36-30) en les cinc jornades anteriors. A més del considerat millor pivot del món, altres noms de referència del Veszprém són Nedim Remili, Lukas Sandell, Yehia Elderaa, Agustín Casado o els dos porters amb passat blaugrana, el gallec Rodrigo Corrales i el català Nacho Biosca.

El tècnic del Barça Carlos Ortega considera que el Veszprém disposa d’una de les millors plantilles del campionat: “Són dels millors ubicats per anar final a quatre. És un dels millors partits que es pot veure. Serà un partit molt difícil, on hem de fer-ho molt bé per guanyar. La nostra porteria ha d’estar al seu nivell i esperem que el nostre públic estigui a tope perquè els necessitarem.” Tot i el potencial en totes les posicions, l’entrenador andalús destaca per sobre de tot que el Veszprém disposa de tres pivots top d’Europa, amb Ludovic Fàbregas, Dragan Pechmalbec i Andreas Nilsson. En la mateixa línia, s’ha pronunciat el segon capità blaugrana Aitor Ariño: “El Veszprém és un equip molt dur, dels grans d’Europa. És un dels millors partits d’Europa. Poder-lo jugar a casa amb la nostra afició és important. Podrem gaudir d’un partidàs.” L’extrem barceloní també s’ha referit a la tornada de Fàbregas al Palau: “Esperem que l’afició el rebi molt bé. Va ser un jugador molt important pel club i tots tenim molt bon record d’ell.” Ortega farà la convocatòria habitual en les jornades europees, amb el jove Petar Cikusa inclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.