Futbol sala

L’Industrias derrota el Noia (3-1) en una gran segona meitat

Els colomencs es retroben amb el triomf després de dos partits sense guanyar

L’Industrias Santa Coloma ha sumat una important victòria a casa contra el Noia Portus Apostoli per 3-1, després d’una gran segona meitat. Els colomencs s’han retrobat amb la victòria després de dos partits sense guanyar.

La primera meitat ha finalitzat sense gols, tot i que l’Industrias ha tingut bones i clares ocasions. En la segona part la insistència i el millor joc dels colomencs ha donat fruit i Nil ha inaugurat el marcador en el minut 24. Dos minuts després els gallecs han empatat, però ràpidament Khalid ha tornat a avançar al conjunt local (2-1) en el minut 29. El Noia ha començat a atacar de cinc sense porter i a cinc minuts del final ha comès la seva sisena falta. L’Industrias ha disposat d’un doble penal i Verdejo ha marcat el 3-1. En els darrers minuts els locals han tingut alguna altre ocasió, com un altre dobles penals que no han aprofitat i els gallecs han continuat atacant de cinc en un intent de remuntar.