Waterpolo

El Barceloneta, embalat

Waterpolo. L’equip mariner suma el punt que li faltava per assegurar-se el primer lloc de la Champions amb un triomf folgat contra el Vouliagmeni

Barceloneta 16 Vouliagmeni 10

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Sanahuja (2), Munárriz (3), De Toro (1), Larumbe (2), Zovic, Paul (1), Tahull (3), Perrone (3), Biel, Bustos (1) i Porter.VOULIAGMENI NC:Tzortzatos; Chalyvopoulos (1), Spachits, Kalogeropoulos, Almyras (1), Belesis, Papasifakis (2), Woodhead (2), Kastrinakis (2), Kapotsis, Kourouvanis, Kourouvanis i Konstanttopoulos (2) i Andreadis.PARCIALS:3-2, 4-2, 5-3 i 4-3.

L’Atlètic Barceloneta arribarà a l’última jornada de la fase de grups de la Champions amb la feina feta. L’equip mariner va segellar el punt que li faltava per assegurar-se el primer lloc amb una victòria contundent contra el Vouliagmeni, que arribava a la piscina de Sant Sebastià sense efectius en la boia i amb el llast de no haver sumat cap punt en les quatre jornades precedents. El conjunt d’Elvis Fatovic, amb un espectacular Roger Tahull en els dos metres, va portar la iniciativa des del primer moment i va anar guanyant progressivament terreny al seu rival.

Alberto Munárriz només va necessitar 20 segons per deixar la seva targeta de presentació en la Champions. Lesionat a l’esquena des de principis de curs, el jugador navarrés encara no havia pogut debutar en la competició europea. L’equip mariner marcava el ritme, però només va poder segellar un parcial inicial de 3-2 perquè els pals es van interposat en fins a tres llançaments en els primers 8 minuts de joc. A partir del segon quart, el Barceloneta va afinar la punteria i amb ràpides transicions va anar obrint forat al marcador. L’equip català va tenir el rival a ratlla i va oferir espectacle de primera. Una genialitat de Tahull a l’inici de l’últim període va sentenciar definitivament el duel (13-7). El boia català va aprofitar una sortida en fals del jove porter Andreadis per fer-se una autopassada en vaselina i marcar a porteria buida.

Avui serà el torn de l’Astralpool Sabadell (19.15 h per TdP), obligat a vèncer l’Steaua per continuar aspirant a la fase següent.

Waterpolo. Lliga de campions Grup D

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Zodiac Barceloneta 15 5 5 0 0 66 40
2 Marsella 9 5 3 0 2 57 55
3 Spandau 6 5 2 0 3 50 65
4 Vouliagmeni 0 5 0 0 5 56 69
  Fase de quarts
Darrera actualització: 21-11-2023 20:45:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)