Tennis taula

Cartell de luxe en el TICB

Tennis de taula. Dang Qiu encapçala el quadre, en què hi ha dos jugadors més que estan entre els 26 millors del rànquing mundial

Tres jugadors situats entre els 26 millors del món són el gran atractiu de la 36a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que es disputa aquesta tarda (17 h) al poliesportiu La Salle Bonanova. L’alemany Dang Qiu, actual campió d’Europa i 13è del rànquing mundial, és el primer cap de sèrie d’un torneig que té dos grans referents més a nivell internacional, el suec Anton Källberg (16è del món) i el francès Simon Gauzy (26è del món).

Tots tres debuten en el TICB, que també tindrà tres cares noves més, en què destacaa la de l’andalús Álvaro Robles, subcampió mundial de dobles masculins i a qui l’organització havia intentar portar moltes vegades. L’andalús Miguel Ángel Vílchez i la catalana Camila Moscoso també s’hi estrenen. Per tercera vegada el torneig tindrà la presència de dues jugadores integrades en el quadre únic de competició; la segona serà la gironina Sofia-Xuan Zhang. Completa el quadre el vilanoví Marc Duran.

Quarts de final
Álvaro Robles - Camila Moscoso 17.05 h (1)
Dang Qiu - Sofia-Xuan Zhang 17.30 h (2)
Simon Gauzy - Miguel Á. Vílchez 18 h (3)
Anton Källberg - Marc Duran 18.30 h (4)
Semifinals
Guanyador 1 - guanyador 2 19.15 h
Guanyador 4 - guanyador 3 19.45 h
Final
Els dos guanyadors 20.50 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)