Futbol sala

El Barça s’ha de conformar amb l’empat contra el Città di Eboli (2-2)

L’equip blaugrana no ha sabut traduir en el resultat el seu domini aclaparador en la seva estrena en la fase elit de la Champions a Riga

El Barça no ha pogut passar de l’empat (2-2) contra el Città di Eboli en la seva estrena en la fase elit de la Champions a Riga en un partit que ha dominat totalment, però no ho ha sabut traduir en el resultat. L’equip blaugrana ha tingut multitud d’oportunitats, però només ha pogut marcar en jugades d’estratègia, Catela de penal (19’) i Touré després d’un servei de banda (34’), i ha vist com el campió italià signava l’empat a 9 segons del final. El conjunt de Jesús Velasco continua depenent d’ell mateix i es jugarà l’accés a la final a quatre en els partits de demà contra l’Etoile Lavalloise (15 h) i de dissabte contra el Riga (16 h).

El Barça ha començat el duel molt concentrat. Des del primer moment, el conjunt blaugrana ha pres el comandament i ha gaudit d’infinitat d’oportunitats davant un Eboli que s’esperava al darrere, a l’aguait d’alguna errada del seu rival per sortir al contraatac. Adolfo, en la posició de fals pivot, ha fet el primer avís en un xut que Dalcin s’ha encarregat d’aturar. Les possibilitats per marcar s’han anat succeint pel bàndol culer. Dyego, Matheus, Antonio, amb un xut al pal –després en tindria un altre– Catela i Aniol no han acabat de veure porteria. El Barça ha perdonat i, com acostuma a passar, l’Eboli no ha fallat pràcticament en la primera ocasió que ha tingut. Calderrolli, davant la presència d’Aniol, n’ha tingut prou amb un pam de terreny per carregar la cama i sorprendre Dídac amb un xut ajustat al pal dret (11’). El Barça ha persistit i a l’últim minut ha obtingut premi. Caponigro ha aturat amb les mans un xut d’Adolfo i Catela ha restablert l’equilibri de penal (19’). Poca recompensa pels mèrits que havia acumulat el Barça.

En la segona meitat s’ha mantingut el guió. El conjunt italià ha apujat línies, però el Barça no tenia problemes per superar-la i amb paciència ha tingut oportunitats clares per prendre la iniciativa. Adolfo, Touré, amb un xut al pal en una transició, i Erick han pogut marcar. Com en el primer temps, el gol blaugrana es resistia i ha arribat en una jugada d’estratègia. Catela ha servit de banda i Touré ha aparegut en el segon pal per marcar gairebé a pler (34’). A 3:30 del final l’Eboli se l’ha jugat amb el porter jugador i altre cop Calderolli ha vist porteria quan només restaven 9 segons per arribar al límit del temps reglamentari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)