Futbol sala

El Barça, contra el passat

Futbol sala. Amb baixes però amb il·lusió juga la fase elit a Riga amb ganes d’esmenar l’eliminació inesperada del curs anterior

L’entrenador del Barça, Jesús Velasco, afirma que l’equip és favorit en la fase elit de la UEFA Futsal Champions League que es disputa a Riga i que comença avui contra el Città d’Eboli italià (15 h), però admet que “la clau” estarà en si podrà “suportar l’aspecte físic” davant l’acumulació d’esforços derivada de les baixes. L’objectiu és acabar primer i jugar la final a quatre. Velasco no pot disposar de Ferrão, Sergio Lozano, Sergio González i Álex Yepes, a més del sancionat Pito, en el primer partit, i confia a disposar dels tocats Catela i Matheus. Convocarà els jugadors del planter Martí Atolín, Kokoro Harada i Mamadou. Demà (15 h) el Barça jugarà contra l’Étoile Lavalloise, campió francès, i tancarà dissabte davant de l’amfitrió, el Riga de Ricardinho (16 h). El porter Dídac Plana admet que l’equip arriba carregat: “Són molts partits amb pocs jugadors, però la motivació i la il·lusió d’estar en una final a quatre després de no aconseguir-ho l’any passat és molt més gran.” Plana creu que “l’experiència” de l’eliminació per la diferència de gols els fa ser més “conscients que cada minut i jugada poden valer una classificació”, que és un aspecte que “potser no van tenir en compte “en alguns moments”. El porter ha valorat que al Barça li ha tocat un grup que “està igualat i és competitiu”, i ha augurat que el primer partit contra el Città di Eboli italià serà “dur i tancat”.

Avui
Barça -Città di Eboli 15 h (Esport3)
Demà
Barça- Étoile Lavalloise 15 h (E3)
Dissabte
Riga- Barça 16 h (E3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)