Més esport

Kelsey Mitchell paga i es desvincula

L’adeu prematur. Marxa amb 18,8 punts de mitjana en l’Eurocopa i 12,3 en la lliga

L’Spar Girona va oficialitzar ahir la marxa de la nord-americana Kelsey Mitchell, que ja no va jugar dimecres contra el Piestanske Cajky en l’Eurocopa perquè està convocada amb l’equip de 3x3 dels EUA. Jugadora de referència en l’anotació exterior que va arribar amb el cartell de figura procedent de la WNBA, competició en la qual va arribar a ser All Star, Mitchell, que mai no es va acabar d’integrar, va demanar al club la rescissió del seu contracte per preparar els Jocs. No obstant això, va jugar contra l’Araski, el Gorzów i a la pista del Gran Canària, mentre es negociava, bàsicament, una compensació econòmica per a l’entitat gironina.

L’escorta s’acomiada amb mitjanes de 18,8 punts i 12,2 de valoració en 29 minuts en l’Eurocopa, i de 12,3 punts i 10,4 de valoració en 23 minuts a la Lliga Femenina. “Finalment, hem arribat a un acord de rescissió a canvi d’una compensació econòmica. La jugadora fa dies que va expressar la seva voluntat d’abandonar la dinàmica del primer equip. Fa dies que treballem per trobar una substituta i construir el millor equip possible”, explica la directora esportiva, Laia Palau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)