Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta coneixerà divendres els rivals de la fase de quarts de la Champions

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona també estaran pendents del sorteig dels vuitens de final de l’Euro Cup

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta coneixerà demà el full de ruta en la fase de quarts de la Champions, previ a la final a quatre. Com a primera de grup, l’equip mariner tindrà un altre rival classificat entre els primers de la fase anterior (Novi Beograd, Pro Recco o Ferencvàros) i dos més dels que s’han classificat en segon lloc (Brescia, Olympiacòs o Jadran Split). Queda exclòs d’aquest repartiment el CN Marsella perquè ja va coincidir amb l’equip d’Elvis Fatovic en la fase de grups. Amb aquests vuit equips es confeccionaran dos grups de quatre i després d’una lligueta els dos primers classificats accediran a la final a quatre, que es disputarà entre el 6 i el 8 de juny en una seu encara per determinar.

El sorteig de l’Euro Cup

Divendres també estaran pendents del sorteig, en aquest cas dels vuitens de final de l’Euro Cup, l’Astralpool CN Sabadell, repescat com a tercer de la fase de grups de la Champions, i el CN Barcelona, que es va imposar en el seu grup de la segona competició europea. Segons marca la normativa, en els vuitens de final s’encreuaran els tercers de la Champions amb els segons de l’Euro Cup, i els quarts de la primera competició amb els segons de la segona. Així, els possibles rivals del CN Sabadell serien el Tourcoing, el Vasas, el Zuglo o l’Ortigia, i els dels barcelonins l’Steaua de Bucarest, el Dinamo Tbilisi, el Jadran Herceg Novi o el Vouliagmeni. Serà una eliminatòria clàssica amb partit d’anada i tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)