Waterpolo

El Barceloneta, contra el Brescia, l’Olympiacòs i el Ferencvàros en la fase de quarts de la Champions

L’equip barceloní jugarà el primer partit el 23 o 24 d’abril a itàlia

El Zodiac Atlètic Barceloneta jugarà contra el Brescia italià, l’Olympiacòs grec i el Ferencvàros hongarès en el grup B de la fase de quarts de la lliga de Campions. El conjunt barceloní ha evitat als dos equips que van disputar la final de la passada edició, el Pro Recco italià i el Novi Breograd serbi, que estan en el grup A juntament amb Jadran Split croat i el Marsella francès. Els dos primers de cada grup es classificaran per la final a quatre.

La fase quarts s’iniciarà el 23 o 24 d’abril i l’Atlètic Barceloneta jugarà el primer partit a la piscina del Brescia. En la segona jornada els barcelonins s’estrenaran a casa, el 3 o 4 de maig, contra l’Olympiacòs. La primera volta la tancarà a Budapest el 14 o 15 de maig.

Primer a casa en l’Euro Cup

En els vuitens de final de l’Euro Cup l’Astralpool Sabadell i el CN Barcelona jugaran el primer partit de l’eliminatòria a casa. Els sabadellencs s’enfrontaran al Tourcoing francès, mentre que els barcelonins rebran el Vouliagmeni grec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)