Waterpolo

Espanya i Hongria jugaran el torneig internacional de Barcelona

Es disputarà el dijous 28 (18 h) a la piscina de l’Atlètic Barcelona i servirà de preparació per a l’europeu d’Eindhoven, que comença al 5 de gener

La selecció espanyola femenina, vigent subcampiona mundial, disputarà dijous vinent un partit amistós contra Hongria (18 h) en el marc del trofeu internacional Ciutat de Barcelona i en la piscina de Sant Sebastià, del CN Atlètic Barceloneta com a escenari. El trofeu, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Natació, suposarà un perfecte banc de proves per al conjunt de Miki Oca amb vista a l’europeu d’Eindhoven, que es disputa del 5 al 13 de gener.

El president de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch ha convidat als aficionats al que “serà un gran espectacle de waterpolo femení i una prèvia fantàstica amb vista a les grans cites de principi d’any” amb l’europeu i el mundial a l’horitzó. Al seu torn, Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació, ha tingut paraules d’agraïment tant a l’Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana com a l’Atlètic Barceloneta per la cessió de les seves instal·lacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)