Futbol sala

Pito renova amb el Barça fins al 2027

El pivot de Chapecó allarga tres temporades més el seu contracte amb el club blaugrana

El Barça i el jugador Jean Pierre Guisel Cosa, Pito, han arribat a un acord per allargar el contracte que expirava el 30 de juny per tres temporades més, fins al 2027. L’acord ja és total i pròximament signarà la renovació en un acte protocol·lari amb el president Joan Laporta.

Pito va arribar al Barça coincidint amb l’inici de l’etapa Jordi Torras-Jesús Velasco i en dues temporades i mitja al club s’ha consolidat com a un dels jugadors més determinants del món i jugador franquícia de l’equip. Amb les baixes de Ferrão i Álex Yepes per lesió, el paper de Pito aquest curs en la posició de pivot és clau en els esquemes de joc de Velasco. El pivot de Chapecó ja ha marcat 69 gols amb la samarreta del Barça i ha aixecat 8 títols de blaugrana: 1 Champions, 2 lligues, 2 supercopes, 1 copa d’Espanya, 1 copa del Rei i 1 copa Catalunya i és l’actual MVP de la lliga.

“Estic molt a gust aquí, tant a nivell personal com professional he trobat el meu lloc al Barça i el meu objectiu prioritari era renovar. El somni continua, estic al millor club del món amb l’objectiu sempre d’aspirar a les metes més altes i guanyar el màxim de títols possibles. I també tinc una estabilitat personal que valoro molt, em sento a gust vivint a prop de la platja i la meva família és feliç aquí. Ja tinc un fill català i tot. De moment seran tres anys més i tan de bo en siguin molts més”, ha dit Pito als mitjans oficials del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)