Futbol sala

L’Industrias es queda a mig camí a Palma (4-3)

Els colomencs es refan d’un inici complicat, però acaben cedint i no poden evitar la segona desfeta consecutiva a la pista del campió intercontinental

L’Industrias Santa Coloma visitava Palma amb la intenció de refer-se de la dolorosa desfeta a Jaén (6-1) que el va deixar fora de la copa. Això sí, l’equip de Xavi Closas era molt conscient del repte que tenia al davant, i és que el conjunt balear, vigent campió d’Europa, està de celebració després d’aixecar fa dues setmanes la Copa Intercontinental, que l’acredita com el millor equip del món.

L’ambient festiu es va fer notar des d’un principi a Son Moix, i el doblet de Moslem, sumat al gol de Rivillos, permetia als locals guanyar per 3-0 als sis minuts de partit. El temps mort demanat pel tècnic visitant ha permès tallar l’hemorràgia d’un equip colomenc inicialment superat, però que ha anat creixent amb el pas dels minuts. Els catalans també han enviat dues pilotes a la fusta al primer temps. La primera ha estat de Cardona i la segona, de Khalid.

Un potent xut de Verdejo, molt participatiu, ha permès a l’Industrias retallar distàncies, i quan mancaven 12 segons per arribar al descans, Tolrà ha aprofitat una gran pilota filtrada per Nil per batre Muller per sota les cames i fer un gol psicològic que posteriorment faria el seu efecte.

El 3-2 ha deixat tocat al Palma i ha esperonat als colomencs, que n’han tingut prou amb 43 segons per empatar a la represa amb un xut ras de Cardona, novament a passada de Nil.

Malgrat tenir el partit on volia, l’Industrias ha pres massa riscos en la construcció del joc, i la posició oberta i avançada del porter Borja Puerta ha deixat l’equip molt exposat davant una pèrdua a camp propi que Gordillo no ha deixat passar per castigar als visitants (4-3, 26’). A punt ha estat Cardona de posar les taules en l’última acció del matx, però Muller s’ha fet gran i ho ha evitat amb la seva cama esquerra.

La derrota deixa el Santa Coloma a tres punts de la vuitena posició, ocupada per l’Inter Movistar amb un partit menys, que permet disputar la fase final de la lliga.