Futbol sala

L’Industrias sotmet el Ribera Navarra en un final elèctric (7-4)

El conjunt colomenc ha desfet l’empat amb tres gols en els últims quatre minuts del partit

L’Industrias Santa Coloma ha començat l’any amb una treballada victòria contra el Ribera Navarra (7-4) que el manté a tocar de les vuit primeres places de lliga. L’equip de Xavi Closas ha anat de menys a més i ha sentenciat el duel en un final elèctric, amb tres gols en els últims quatre minuts, quan el conjunt navarrès havia empatat a 4. Álex Verdejo (24’, 37’ i 40’), Povill (37’), Tolrà (34’), Khalid (31’) i Ramos (12’) han estat els golejadors colomencs.