Patinatge

Bronze per Campillo i Vilella en parelles en els Jocs Olímpics de la Joventut

La madrilenya i el patinador de Puigcerdà han pujat al podi en la seva primera competició internacional

La madrilenya Carolina Shan Campillo i el gironí Pau Vilella han guanyat la medalla de bronze en la modalitat de parelles de patinatge artístic dels Jocs Olímpics de la Joventut d’hivern que s’està disputant a Gangwon (Corea del Sud). El patinador de Puigcerdà i la patinadora nascuda a la xina i resident des dels tres anys a Madrid han acabat tercers amb una puntuació de 94.03 després de ser tercers en el programa curt amb 31.52 punts i segons en el lliure amb 62.51. Patinen junts des del setembre del 2023 i aquesta era la seva primera competició internacional. La medalla d’or ha estat pels canadencs Annika Behnke i Kole Sauve amb 113.63 punts. Hi havíen quatre parelles competint.

Aquesta és la primera medalla catalana en patinatge artístic en uns Jocs Olímpics de la Joventut. Després de la competició Pau Vilella ha manifestat molt emocionat: “No ens ho acabem de creure”, i ha explicat: “Va sortir l’oportunitat de venir, perquè nosaltres teníem l’edat i els elements més o menys, i ha ant tot rodat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)