Atletisme

Devynne Charlton es queda a una centèsima del rècord mundial de 60 m tanques a Madrid

La velocista de Bahames Devynne Charlton ha fet valer la seva condició de cap cartell del míting de Madrid, última cita del circuit World Indoor Tour, amb la victòria en els 60 m tanques amb un registre de 7.68, a només una centèsima de la seva plusmarca mundial, aconseguida en els Milrose Games de Nova York (7.67). En les semifinals de tanques, la vilafranquina Xènia Benach s’havia quedat a les portes d’accedir a una final de molts quirats. La recordista catalana, cinquena de la seva sèrie, ha acreditat un bon registre de 8.10, però no ha estat suficient per guanyar-se un lloc entre les vuit millors. La marca de tall ha estat 8.07.

L’atleta del Barça Jordan Alejandro Díaz s’ha imposat en el concurs de triple salt amb un millor intent de 17,52 m, nou rècord de la competició i a tocar del líder mundial de l’any, l’italià Andy Díaz Hernández (17,61 m). La plusmarca del curs en 800 m no se li ha escapat a l’italià Catalin Tecuceanu, que ha aprofitat l’embranzida de la llebre per aturar el cronòmetre en 1:45.00. En els 800 m femenins, les tasques de llebre les ha portat a terme la barcelonina Sara Gallego, que no competia des de fa més d’un any per culpa de les lesions i ha aplanat el camí del triomf a l’etíop Worknesh Mesele (2:01.01). La santcugatenca Zoya Naumov ha pagat les exigències de la prova i s’ha hagut de conformar amb el vuitè lloc (2:06.06).

Aleix Pi, tercer en perxa

El millor resultat dels atletes catalans ha estat per al maresmenc Aleix Pi (FC Barcelona), que en el concurs de perxa ha volat fins a 5,50 m. El saltador blaugrana només ha cedit davant el polonès Piotr Lisek, vencedor de la prova i del World Tour amb 5,70 m, i el portguès Pedro Buaro (5,60 m). El també català Artur Coll (Fent Camí Mislata) ha acabat sisè (5,30 m).

La mataronina Marina Martínez (New Balance), tercera en l’estatal d’Ourense, ha ocupat el setè lloc en els 1.500 m i ha esgarrapat unes centèsimes al seu registre personal (4:14.43). La lleidatana Berta Segura havia inaugurat la participació catalana en la reunió amb el quart lloc en la final B de 400 m, rebaixant també en 11 centèsimes la seva plusmarca personal (53.35). El gironí Elvin Josué Canales, amb un bon tram final, ha progressat fins al tercer lloc en la final B dels 800 m, amb el seu millor registre de la temporada (1:48.08).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)