Treballada victòria del Barça contra el Logronyo (24-30)

Els blaugrana no sentencien fins els darrers deu minuts

El Barça no ho ha tingut gens fàcil i ha hagut de treballar molt per guanyar en la seva visita la pista del Logronyo La Rioja per 24-30. Els blaugrana mai s’han pogut distanciar amb una diferència còmode i el quart classificat de l’Asobal sempre ha estat lluitant per puntuar. Fins els darrers deu minuts el Barça no ha assegurat la victòria. Els màxims golejadors blaugrana han estat N’Guessan i Rodríguez amb 5 gols.

L’inici de partit ha estat favorable al Barça que s’ha avançat amb un 2-9 després d’un parcial de 0-5. El Logronyo ha reaccionat i ha arribat al descans amb una millora en el joc i un 10-16 en el marcador. En la segona meitat els locals s’han posat a només quatre gols (14-18). Els intents del Barça per distanciar-se no s’han consolidat i s’ha entrat en els darrers deu minuts amb un 20-24. Els blaugrana han incrementat una mica l’intensitat i el ritme i han assegurat el triomf amb el 22-30 a quatre minuts del final.