Voleibol

L’AEE Jaume Balmes i el CV Vilafant, campions de Catalunya de vòlei neu

Boí Taüll ha acollit el Campionat de Catalunya de vòlei neu, que en aquesta segona edició ha fet honor al seu nom ja que s’ha celebrat en unes condicions meteorològiques de nevades que, de fet, van obligar a posposar un dia la competició. L’equip de l’AEE Jaume Balmes, en categoria femenina, i el Club Voleibol Vilafant, en la masculina, han estat els vencedors d’un esdeveniment que finalment es va poder dur a terme en unes condicions extraordinàries de neu i sol.

Un total de deu equips han disputat el quadre final del Campionat, sis en categoria masculina i quatre en categoria femenina. La gran final femenina se la va endur finalment l’equip AEE Jaume Balmes, integrat per Júlia Domingo, Jana Escamez, Nora Ferrer i Sofia León, després de vèncer en un emocionant partit a l’equip PSV Neu, integrat per Anna Moreno, Estrella Ortiz, Sara Pérez i Sara Valero.

En el quadre masculí van classificar-se per a la final el Club Voleibol Vilafant i PSV Water. Després d’una final molt disputada, finalment la victòria va ser pel Club Voleibol Vilafant, equip format per Eudald De Juana, Albert Galindo i Adrià Verdaguer que es van imposar al PSV Water de José Mateo, David Moran i Christian Siria.

A l’entrega de trofeus i medalles als campions i sots campions van assistir Josep Borraz, representant del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça com a Conseller d’Esports; David Ros, Director de l’estació de Boí Taüll; Antoni Segarra, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; i Óscar Novillo, Gerent de la Federació Catalana de Voleibol. El Campionat de Catalunya de Vòlei Neu ha finalitzat amb una gran foto de família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)