Waterpolo

El CN Barcelona serà la seu de la final a quatre de la Champions femenina

Aquesta tarda, el Bureau de l’European Aquatics ha fet oficial que el Club Natació Barcelona acollirà la Final Four de la Champions League femenina de waterpolo, sota l’organització de la Federació Catalana de Natació, amb el suport de la RFEN.

La Final a quatre de la Champions tindrà lloc a Barcelona el 20 i 21 d’abril de 2024, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. La Federació Catalana de Natació assumeix l’organització de la Final de la màxima competició femenina de Clubs, en pro dels 3 equips catalans classificats.

Una nova fita històrica per al waterpolo femení català. És la primera vegada que tres equips catalans disputen la Final continental de Clubs. L’Astralpool CN Sabadell, actual campió, l’Assolim CN Mataró, subcampió, i el CN Sant Andreu, competiran a la Piscina Nova de l’Escullera del CNB, per aixecar la copa de Campiones. L’Olympiacòs grec completarà el quadre de competició. Aquest vespre finalitza la 6 jornada de la Champions, amb tot decidit. Dimarts se sortejaran els emparellaments de semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)