Hoquei sobre herba

El Polo perd el partit del cinquè lloc de l’EHL contra el Club de Campo (2-4)

El barcelonins s’han avançat amb un 2-0

El RC Polo Barcelona ha perdut el partit per la cinquena plaça de la fase final de l’EHL contra el Club de Campo de Madrid per 2-4. L’enfrontament entre el subcampió i el campió de la lliga estatal ha estat dominat per al conjunt madrileny a partit del minut vint, quan ha remuntat un marcador advers. El Polo tenia dues baixes importants en aquesta final a vuit.

El conjunt barceloní ha fet un bon primer quart i s’ha avançat amb un 2-0 amb gols de Jaime Ibran i d’Àlex Reyné, però en el segon ha estat l’equip madrileny el que ha anivellat el partit amb dues dianes de Jose Basterra, la segona a tocar del descans. En la segona meitat el Club de Campo s’ha posat per davant amb un tercer gol de Jose Basterra i ha sentenciat el partit amb un nou gol a vuit minuts del final de Thijs Van Pelt.