Atletisme

Impressionant 17è lloc d’Aaron Las Heras en el mundial de cros

Kiplimo en homes i Chebet en dones revaliden el títol

El barceloní Aaron Las Heras ha finalitzat en un espectacular 17a posició en el mundial de cros que s’ha disputat a Belgrad. El fondista català ha fet una gran cursa i ha millorat la 22a plaça que va aconseguir la temporada passada. Aaron Las Heras ha fet una bona sortida i s’ha situat en el grup dels millors, passant setè en la primera volta, 2 km. En la segona s’ha mantingut en el grup, 26è, i a partir de la tercera ja s’ha despenjat però ha passat 19è en la tercera i la quarta volta. En els darrers dos quilòmetres ha millorat i ha finalitzat 17è. El català ha estat el segon corredor de l’equip estatal per darrera de Thierry Ndikumwenayo que ha ocupat la novena plaça, i Espanya ha finalitzat en una gran quarta posició. L’ugandès Jakob Kiplimo ha revalidat el títol mundial per davant de l’etíop Berihu Aregawa i del kenyà Benson Kiplagat. Kenyà ha guanyat el títol per equips.

En la cursa femenina la kenyana Beatrice Chebet també ha revalidat el títol i cinc atletes de Kenya han ocupat les cinc primeres posicions i s’han emportat el títol per equips. Espanya ha acabat en un gran cinquena plaça i la sevillana Carolina Robles ha estat 24a.

Gonçalo Jose Sousa (JAB Berga) ha finalitzat en la 58 plaça en la categoria sub-20 masculina en el seu debut en el mundial de cros. El millor espanyol ha estat Mesfin Escamilla en la 32a posició i l’equip estatal ha finalitzat vuitè. El campió mundial sub-20 ha estat el kenyà Samuel Kibathi que s’ha imposat en la recta final a l’etíop Mezgebu Sime. El títol per equips ha estat per Kenya.

En la categoria sub-20 femenina Marwa El Khouya Ali (Aldahra Lleida) ha debutat amb una 74a posició en el mundial. La millor corredora estatal ha estat la gallega Emma Mendez que ha acabat en el lloc 48. Per equip Espanya ha estat tretzena. Etiòpia ha dominat completament, ha fet el triplet amb el títol per Marta Alemayo i s’ha emportat el títol per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)