Handbol

El Fraikin Granollers posa la directa en la segona part contra el Port Sagunt (21-33)

El Fraikin BM Granollers ha fet els deures contra el Fertiberia Port Sagunt (21-33) i referma el tercer lloc a la lliga Asobal. La posada en escena en la segona meitat ha estat determinant per tombar el cuer del campionat, que ha resistit en el primer temps (12-13) però ha acabat abaixant els braços en el tram final. Victor Romero, amb 7 gols de 7 intents, ha estat un dels jugadors més destacats del Granollers contra un rival que sembla abocat al descens.

La primera meitat ha estat molt anivellada i cap dels dos equips ha pogut obrir una escletxa de més d’un gol de diferència. Entre Roberto Rodríguez (10 aturades i 45% a la primera part) i la falta de punteria local, el Port Sagunt ha errat tres llançaments des dels 7 metres durant el primer acte i ha facilitat que el Granollers pogués arribar a l’equador amb un mínim avantatge (12-13).

Després del descans, el conjunt vallesà ha posat la directa. Recuperant pilotes en defensa i sortint al contraatac els d’Antonio Rama han obert forat, amb especial protagonisme pel pivot mataroní Víctor Romero, que ha signat el 14-20 encara amb 20 minuts de joc. El Granollers ha imposat el seu ritme i el Port Sagunt, amb menys efectius, ja no ha tingut capacitat per canviar la dinàmica i ha acabat cedint per un contundent 21-33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)