Tennis

Arrenca el Solgironès a la Bisbal

Tennis. El WTA 125 del Club Tennis la Bisbal té en el quadre la blanenca Marina Bassols i cinc Top 100, entre les quals hi ha la catalana Rebeka Masarova (5), com a principals reclams

La presència de la blanenca Marina Bassols (107a de la WTA) és un dels grans atractius del VIII Open Internacional Femení Solgironès WTA 125, que es disputa al CT la Bisbal d’Empordà i que torna a presentar un cartell de luxe, amb cinc tennistes entre les 100 millors del rànquing WTA. Bassols debutarà contra l’hongaresa Timea Babos, una jugadora perillosa. No figura entre les inscrites la veterana neerlandesa Arantxa Rus, campiona el 2023 i finalista el 2021. El Solgironès és el torneig femení de màxima graduació dels que es juguen a Catalunya conjuntament amb el Catalonia Open, el torneig que impulsa la federació catalana i que va arrencar l’any passat al Reus Monterols. Enguany es jugarà del 29 d’abril al 5 de maig al CT Lleida. També serà a la Bisbal la barcelonina Rebeka Masarova (93a), que figura com a cinquena favorita i que se les haurà avui en el tercer torn de la central –el primer arrenca a les onze del matí– amb la francesa Fiona Ferro en setzens. La belga Greet Minnen (64a) és la primera cap de sèrie, seguida de la francesa Océane Dodin (84a), la xinesa Bai Zhuoxuan (83) i la britànica Harriet Dart (89a), la quarta. Minnen ve de jugar la semifinal del Charleston WTA 125. Ahir es va jugar la fase prèvia. L’andorrana Vicky Jiménez, campiona de l’obert d’Austràlia júnior del 2020, es va desfer per 6-0 i 7-5 de la romanesa Miriam Bianca Bulgaru (3) i avui debuta al quadre principal. Una altra romanesa, Elena-Gabriela Ruse (1), va caure contra la russa Oksana Selekhmeteva per 6-4 i 5-1 i retirada. També han accedit al quadre la turca Zeynep Sönmez i la polonesa Katarzyna Kawa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)