Tennis

Bassols remunta contra Babos i passa als vuitens del Solgironès a la Bisbal

Marina Bassols (7a cap de sèrie i 107a de la WTA) ha debutat avui amb una gran remuntada per 4-6, 6-1 i 7-5 contra la veterana hongaresa Timea Babos (160a) en una jornada marcada pel vent en l’Open Internacional Femení Solgironès, torneig de la categoria WTA 125. La blanenca se les heurà amb una altra hongaresa, Dalma Galfi (148a), que ha derrotat l’alemanya Ella Seidel per 7-6 (0) i 6-3. L’altra catalana que ha jugat avui, Guiomar Maristany, ha perdut contra la turca Zeynep Sonmez: 1-6, 7-6 (2) i 6-4. La tercera catalana del quadre, la barcelonina Rebeka Masasarova (5), que dilluns va passar a vuitens, ha conegut avui la seva rival, que és la gallega Jéssica Bouzas.

Dilluns van caure les caps de sèrie 2 i 3 i avui han cedit la 1 i la 4. La belga Greet Minen (1), la jugadora amb millor rànquing (68a), ha perdut contra la francesa Kristina Mladenovic per 6-3 i 6-1. Mladenovic va ser la desena jugadora mundial el 2017 i és una especialista consumada en els dobles. Tot i que ha començat prou bé el seu partit, la britànica Harriet Dark (4) també s’ha hagut d’acomiadar prematurament davant de la francesa Elsa Jaquemot: 1-6, 6-4 i 6-4. Mladenovic se les heurà en vuitens amb l’eslovaca Rebecca Sramkova. Jaquemot s’enfrontarà a l’austríaca Sinja Kraus

La lucky loser romanesa Gabriela-Elena Ruse, primera favorita de la fase prèvia que va quedar eliminada però que ha acabat accedint al quadre per una baixa, ha aprofitat la seva segona oportunitat i s’ha desfet de l’andalusa Nuria Parrizas per 6-2 i 6-1. S’enfrontarà a la sèrbia Olga Danilovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)