Tennis

Cauen dues de les tres primeres caps de sèrie al Solgironès

Océane Dodin (2) i Bai Zhuoxuan (3) diuen adeu el primer dia a la Bisbal, on Masarova elimina Fiona Ferro

El vuitè Open Internacional Femení Solgironès WTA 125 a la Bisbal ha començat amb sorpresa. Dues de les tres primeres caps de sèrie, la francesa Océane Dodin (2) i la xinesa Bai Zhuoxuan (3), han dit adeu en la primera eliminatòria. Dodin ha caigut contra la belga Eva Lys (6-4 i 6-1) i Zhuoxuan, contra la polonesa Katarzyna Kawa (5-7, 7-5 i 6-3).

La barcelonina Rebeka Masarova (5), tot i començar amb un 2-0, ha patit una davallada en el primer set contra la francesa Fiona Ferro (2-6). Masarova, però, s’ha refet amb contundència (6-1 i 6-1). També ha superat la primera eliminatòria l’andorrana Vicky Jiménez, que venia de la fase prèvia i que ha superat en la seva estrena en el quadre principal Chloé Paquet en dos sets (6-3 i 7-5).

La blanenca Marina Bassols entra demà en joc. Ho farà contra l’hongaresa Timea Babos en l’últim torn –no abans de les 6 de la tarda– de la pista central de les instal·lacions del CT La Bisbal. La primera cap de sèrie, la belga Greet Minnen, no debuta fins dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)