Handbol

El Barça té la lliga a tocar

Handbol. Un triomf en el derbi de demà contra el Granollers atorgaria matemàticament el títol a l’equip blaugrana a cinc jornades del final

El Barça tindrà demà al Palau Blaugrana contra el Fraikin BM Granollers (18 h, Esport3) la primera oportunitat per sentenciar la 31a lliga del seu palmarès, la 14a consecutiva. Un triomf dels blaugrana atorgaria matemàticament el títol als de Carlos Ortega, ja que el segon classificat, el Bidasoa Irun, és a 10 punts, amb el goal-average perdut, i només restarien cinc jornades en joc.

Amb 23 victòries i un empat en les 24 jornades precedents, els números son clarament favorables al Barça, que aviat complirà tres lustres de domini abassegador en les competicions estatals. En el derbi català de la primera volta ja va vèncer per un contundent 23-40.

El BM Granollers, tercer en la lliga a tres punts del Bidasoa (37 i 34), arriba a la cita després d’haver segellat el bitllet per a la fase final de copa. Tot i que Antonio García i Oriol Rey, dos dels puntals de l’equip, estan tocats físicament, el conjunt vallesà afronta el repte amb “molta il·lusió”. “A pesar de la dificultat, serà un bon dia perquè tothom faci un pas endavant, sense complexos i que la nostra afició pugui estar orgullosa”, explica el tècnic Antonio Rama. El Barça es troba en un període de càrrega d’entrenaments per preparar el duel de quarts de la Champions contra el PSG, però ahir va poder gaudir d’una sessió de portes obertes al pavelló de Can Jofresa, ple de gom a gom per a la cita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)