Ciclisme

Pogacar, segon darrera Ganna en la segona CRI

Filippo Ganna (Ineos) és el guanyador de la catorzena etapa del Giro, la segona CRI d’aquesta 107a edició i que tenia 31,2 km amb 150 metres de desnivell que començava a Castiglione delle Stiviere i tenia la meta a Desenzano del Garda; el dia abans del primer contacte amb els Alps amb l’etapa reina, de 222 km amb el Mortirolo a 60 per acabar com el segon dels cinc ports.

Ganna, segon en la primera darrera l’eslovè fa una setmana i que du 7 victòries al Giro, 5 en cronometrades, rebaixava en 1:26 el registre del seu company a l’Ineos, el noruec Tobias Foss, 1h25 abans que Tadej Pogacar, que l’havia superat per 17 segons en la primera tot just una setmana abans, fos l’últim en baixar per la rampa de sortida. 9:39, 26:47 i 35:02 eren els temps del campió italià, que rodava a una mitjana superior als 53 km/h.

Magnus Sheffield (Ineos) se n’anava al terra en un revolt quan estava marcant el segon temps darrera Ganna –a 5 i 39 segons en els dos intermedis– i acabava entrant setè a 1:35 quan Lucas Plapp (Jayco) era segon a meta a 1:18 i Foss tercer. Thymen Arensman, superava l’australià a meta i es situava segon a 1:07.

Tadej Pogacar passava pel primer parcial, al quilòmetre 9, amb 4 segons menys que Ganna i tres homes més de l’Ineos tot seguit: Sheffield (a 9 de l’eslovè), Thomas i Arensman (els dos a 15”). El gal·lès arribaria tercer a 1:14 i superava Daniel Felipe Martínez (Bora) en la general, mentre el líder cedia 10 segons respecte el registre de Ganna al segon pas i creuava la meta amb el segon millor registre a 29 segons i ampliant en 45 segons l’avantatge en el rosa..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)