Esport i política

Ballesteros explica com està Tarragona a Mersin

Jocs Mediterranis. L'alcalde va repassar amb to positiu el projecte en l'assemblea del CIJM i va assegurar que estan treballant “molt dur”

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va exposar ahir a Mersin, en el marc dels Jocs Mediterranis 2013 i durant l'assemblea general del Comitè Internacional (CIJM), el projecte de Tarragona 2017. “Som conscients de la responsabilitat que tenim. Per això recollirem el testimoni de Mersin amb orgull, però també amb un ferm compromís per fer les coses bé i mantenir ben viu l'objectiu dels Jocs per contribuir a l'acostament social i cultural entre els ciutadans dels països mediterranis”, va dir l'alcalde. Amb to positiu, va fer un repàs de la feina feta, destacant l'elaboració del pla director, les reunions amb el comitè olímpic espanyol i les federacions o la constitució de les comissions tècniques de les seus. “Els ben asseguro que estem treballant molt dur i ho continuarem fent per oferir un esdeveniment a l'alçada dels Jocs i els valors que fomenten.” L'edil tornarà a Mersin el dia 30 per recollir la bandera dels Jocs en la cerimònia de clausura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)