Waterpolo

Dues finals anticipades

Waterpolo. El Sabadell ha de superar el Medi avui en els quarts i presumiblement el Mataró en les semifinals de demà, els rivals més difícils, per intentar encadenar la vuitena copa diumenge

Fa uns dies, la mà innocent de les jugadores va provocar una dinovena edició de la copa de la Reina amb els tres primers classificats de la lliga a la mateixa banda del quadre. Així que el CN Sabadell Astralpool, màxim favorit per revalidar el títol per vuitena edició consecutiva, s'haurà de creuar avui amb el CE Mediterrani (15.15 h) en els quarts i demà amb el CN Mataró La Sirena (17 h) si les mataronines compleixen els pronòstics i eliminen el Dos Hermanas.

Els dos equips haurien preferit enfrontar-se a les vallesanes en una hipotètica final, però encaixen les eliminatòries amb la voluntat de continuar progressant. “Estem preparades per al xoc. És un partit de màxima tensió i d'aquells que agrada disputar-los”, explica el tècnic del Medi, Pepe Alcazar. Reconeix que “és complicat superar una plantilla amb tant de potencial”, però que intentaran “no cometre errors, mantenir la concentració al màxim per donar més avantatge del compte” a les rivals. I hi afegeix que té totes les waterpolistes a punt, o com a mínim cap d'elles li ha comunicat molèsties: “En cites així tothom està a disposició i espera un partit ajustat i marcar el gol de la victòria.”

La capitana de les maresmenques, Marta Bach, coincideix amb l'entrenador de les de Sants: “No ens podem permetre tenir ni dos minuts dolents contra un equip amb jugadores de tant nivell.” Considera que l'experiència europea que van afrontar fa pocs dies els pot ajudar a créixer i està convençuda que cada vegada estan més a prop de les vallesanes. Bach creu que la solidesa defensiva i una nòmina de bones llançadores són els arguments que han de posar a la piscina per intentar evitar que la copa tingui el desenllaç habitual de les últimes edicions.

L'altre finalista

El CN Sant Andreu, l'amfitrió de la competició i quart classificat en la lliga, es perfila com el candidat a disputar la final de diumenge a les instal·lacions Pere Serrat. Abans, però, ha de superar dos obstacles: avui el CN Terrassa (20.30 h) i demà el vencedor de l'eliminatòria entre el Rubí i el Moscardó (18.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)