Més esport

Miguel Ángel Jiménez confirma que serà al Prat

Golf. El jugador andalús defensarà el títol de l'obert d'Espanya, que en l'edició passada va guanyar al PGA Catalunya de Caldes de Malavella per primera vegada i amb 51 anys d'edat

El jugador andalús Miguel Ángel Jiménez defensarà el títol de l'obert d'Espanya de golf, que l'any passat va guanyar al PGA Catalunya de Caldes de Malavella, en la propera edició, segons es va anunciar ahir en el lloc web del torneig. La competició es disputarà entre el 14 i el 17 de maig al Prat. Serà la desena vegada que el camp de Terrassa sigui l'escenari de l'obert d'Espanya. Les anteriors van ser el 1956, 1959, 1963, 1971, 1978, 1981, 1988, 1989 i 2011.

Jiménez és un dels jugadors més veterans actualment, amb 51 anys, però això no va impedir la victòria de l'any passat, en la seva 27a participació a l'obert d'Espanya. “La victòria en aquesta competició va significar molt, va ser una gran emoció. Quan ets jove i comences a competir, el teu primer objectiu és ser campió d'Espanya, i el següent, guanyar l'obert del teu país. Vaig tardar 27 anys a aconseguir-ho. Es diu aviat.”

Jiménez va recordar què va suposar la victòria a Caldes: “Guanyar en play-off i en un gran camp com el PGA Catalunya va fer que la victòria fos encara més especial, encara que això no significa que fos més important que d'altres. Totes han estat igual de valuoses per a mi, cada una ha suposat un premi a la feina ben feta i el reconeixement a un gran moment de joc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)