Més esport

Neix el circuit Girona Trail Series

Curses de muntanya. Constarà de quatre proves, la primera de les quals serà la Volcanolimits, que es disputarà el 6 de març

La Volcanolimits donarà inici el pròxim 6 de març a la primera edició del circuit de curses de muntanya Girona Trail Series, que ahir es va presentar a la Diputació de Girona. Constarà d'un total de quatre proves que es disputaran en tres comarques diferents: la Garrotxa, la Selva i l'Alt Empordà. El vencedor del circuit serà el corredor que acumuli més punts en tres de les quatre curses del calendari, ja que l'organització permet descartar un resultat.

La prova inaugural, la Volcanolimits, tindrà la sortida a les Planes d'Hostoles i constarà de dos recorreguts, un de 45 km i un altre de 26. La següent aturada en el calendari serà el 22 de maig, amb la Riudatrail. Amb inici a Riudarenes, els participants podran escollir entre un circuit de 29,5 km i un altre de 13. La Girona Trail Series s'aturarà els mesos d'estiu i no tornarà fins als dies 12 i 13 de novembre amb la disputa de l'MDM, un esdeveniment que inclourà una cursa vertical des de Beuda fins a la Mare de Déu del Mont (4 km i 864 m de desnivell positiu) i una mitja marató de muntanya (21 km). L'esdeveniment que tancarà el Girona Trail Series serà la Colera Xtrem, en el qual es disputarà la sisena mitja marató i la quarta cursa de 12 km.

A més de la classificació individual, el Girona Trail Series també puntuarà per equips masculins, femenins i mixtos, que hauran de ser formats per quatre components. L'organització està treballant en la possibilitat que alguns dels corredors de muntanya més destacats de la demarcació puguin competir en algunes de les proves del circuit. Ara mateix està en converses per intentar quadrar els calendaris d'Anna Comet, Dolors Morcillo i Jaume Cornellà, entre altres corredors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)