Natació

esports

waterpolo

El Sabadell torna a la final

Waterpolo. Els vallesans van eliminar el CN Barcelona en el tercer partit i reeditaran la final de lliga del 2013 contra l'Atlètic Barceloneta

El CN Sabadell Astralpool disputarà la final del play-off pel títol de lliga contra l'Atlètic Barceloneta després de desfer-se del CN Barcelona en el tercer i definitiu partit de les semifinals. Els vallesans, que havien començat l'eliminatòria amb mal peu perdent el factor piscina en el partit inicial que es va resoldre a favor dels de Toni Esteller i van haver de forçar el desempat a la Nova Escullera, no van fallar ahir, en un duel en què va sobresortir Gonzalo López-Escribano, autor de cinc gols. Els sabadellencs van trencar la igualtat després del descans i van obtenir tres gols de diferència, que els van permetre gestionar tranquil·lament l'últim tram de l'eliminatòria. La resolució del campionat de lliga tindrà els mateixos protagonistes de fa tres edicions. Aleshores l'Atlètic Barceloneta es va endur el títol i enguany torna a ser el favorit.

CN SABADELL12
CN BARCELONA9

CN SABADELL ASTRALPOOL: Motos, Sergi Cabanas (1), Koopman (1), Matoso, Hernando, Soler, López-Escribano (5), Alcaide (1), Fenoy, Gallego (1), Marsal (2) i Víctor Cabanas (1). CN BARCELONA: Royo, Bitadze (1), Tomasa, Jeannetti, Dúric (1), Esteller (2), Valera, Flores (2), Gomà (1), Tenorio i De Toro (2). PARCIALS: 3-2, 1-3, 4-1 i 4-3. ÀRBITRES: Galindo i Teixidó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)