Natació

Villaécija serà l'estrella de l'estatal de Banyoles

Natació. Per tercer any seguit els títols de les aigües obertes es disputen a l'estany

Després de classificar-se per als Jocs de Rio, Erika Villaécija (Sabadell) afronta aquest cap de setmana l'estatal d'aigües obertes, que per tercer any seguit es du a terme a l'estany de Banyoles. El seu recent duel a Portugal amb Mireia Belmonte (UCAM) per ser a Rio no es repetirà, ja que la badalonina no hi serà. Aquest matí es disputaran els 10 km absolut i júnior-2 (10 h) i els 5 km infantils (12.40 h). Demà es faran els 5 km contra rellotge absolut (10 h) i els 7,5 km júnior-1 (11.40 h). Villaécija intentarà guanyar els dos títols que no va poder conquerir l'any passat, en què va ser primera en els 5 km però segona en els 10 km.

En nois destaca Pol Gil (Vallirana), que també va disputar el preolímpic i l'any passat va ser quart en els 5 km. No hi serà Hèctor Ruiz (Mataró), que va guanyar els 10 km i va ser tercer en els 5 km l'any passat i que s'ha retirat per problemes cardíacs, ni el campió dels 5 km del 2015, Antonio Arroyo (Barceloneta), que va quedar a les portes de Rio en el preolímpic. Roger Rabassa (Mataró), tercer en els 10 km, i Adrian González (Mataró), subcampió dels 5 km, volen millorar el resultat de fa un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)