Natació

Carbonell i Mengual manen en el duo tècnic

Sincronitzada. Van superar les xineses en l'inici del trofeu Infantes d'Espanya

Ona Carbonell i Gemma Mengual ocupen la primera posició en el duo després de disputar-se la rutina tècnica en el trofeu Infantes d'Espanya, campionat d'Espanya absolut d'estiu. Carbonell i Mengual van sumar 90.9317 punts i van superar el duo de Xina Sichuan, que va arribar fins als 89.1566 punts. Darrere seu, els dos equips del Japó van acabar força igualats (85.7607 per 85.0092). L'onzena posició va ser per al duo d'Espanya 2 format per Berta Farreras i Pau Ribes (79.3171), que al migdia havien competit en el duo mixt de l'estatal.

En la rutina tècnica per equips, la selecció espanyola, amb cinc nedadores catalanes, va aconseguir la segona posició amb 84.9416 punts, i només va ser superada pel Japó amb 87.2115. La tercera plaça va ser per a Egipte, força allunyada de les dues primeres (75.4056). En la cinquena posició es va classificar el CN Kallipolis de Barcelona amb 71.7796 punts. Aquest vespre es disputarà la rutina lliure per equips i es coneixerà el campió. En el duo mixt, el títol de l'estatal va ser per a la parella catalana Berta Farreras i Pau Ribes amb 82.7000 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)