Motociclisme

Segon lloc espectacular de Xavi Vierge en Moto 2, a l’Argentina

Moto 2. S’ha sobreposat a un ensurt que ha estat a punt de fer-lo anar a terra i ha tornat a lluitar amb els capdavanters. Àlex Márquez ha estat cinquè

Xavi Vierge (Kalex-Dynavolt) ha acabat segon de la categoria de Moto2 en el GP de l’Argentina de motociclisme després de protagonitzar una cursa memorable. El català sortia en la posició preferent i ha sabut aguantar dret en una pista delicada. És el seu segon podi en el mundial, després del segon lloc que va obtenir a Motegi 2017, amb asfalt mullat. Vierge se situa quart del campionat, amb 28 punts, rere Mattia Pasini (38), el guanyador d’avui, Francesco Bagnaia (32) i Lorenzo Baldassarri (33), i a davant d’Àlex Márquez (27), avui cinquè.

Vierge ha sortit bé i ha aguantat el primer lloc però abans de la primera volta Baldassarri l’ha avançat. S’ha mantingut en el grup capdavanter però en la sisena volta ha tingut un ensurt que l’ha fet perdre el contacte amb els primers i ha quedat just a davant d’Àlex Márquez. Poc a poc tots dos han anat reduint la diferència i a set voltes del final el pilot de Castellbisbal ha avançat Baldassarri, amb un ritme inferior. Dues voltes més tard ha superat Miguel Oliveira. Quedaven cinc voltes per buscar la manera d’avançar Pasini i de contenir Oliveira. En l’última frenada de l’última volta ho ha provat però estava massa lluny i les posicions s’han mantingut. Vierge també ha fet la volta ràpida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)