Motociclisme

Xavi Vierge acarona el podi

Moto 2. El de Castellbisbal és quart a Jerez. Àlex Márquez cau i Baldassarri domina de punta a punta amb la Kalex de l’equip Pons

Entrar regularment en el top cinc de Moto2 ha de ser l’objectiu de Xavi Vierge amb l’equip Dynavolt, i per això el quart lloc d’ahir a Jerez té gust de victòria per al de Castellbisbal, que va ser segon a l’Argentina, però va caure en l’última cursa, a Texas. Vierge va lluitar en el segon grup capdavanter amb Pecco Bagnaia, Mattia Pasini i la KTM oficial de Brad Binder, i només el líder del mundial el va batre.

En canvi, Àlex Márquez va ser el primer líder de la cursa, però quan era tercer va caure en el segon revolt, en l’equador de la prova. El cerverí estava plantejant molt bé l’arrencada del curs, amb dos podis i sempre als punts, però aquest entrebanc l’ha despenjat a 26 punts de Bagnaia (més d’una victòria) i tot just al davant de Vierge. Per la seva banda, el primer i segon lloc de Lorenzo Baldassarri i Miguel Oliveira els ha ficat del tot en la lluita. L’italià va assolir la primera victòria amb l’equip de Sito Pons, mentre que el portuguès va remuntar des del catorzè lloc de la graella, l’endemà que es confirmés el seu ascens a MotoGP el 2019.

Ho he donat tot, però per lluitar regularment pel podi ens falta una mica, a la moto i a mi
Xavi Vierge
No em sentia còmode i he comès un petit error. Hem de fer un pas endavant i seguir concentrats
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)