Motociclisme

Albert Arenas acarona el podi

Moto3. El pilot gironí entra quart en el GP d’Àustria, darrere de Bezzecchi, Bastianini i Martín, excepcional tercer malgrat el dolor

Albert Arenas va protagonitzar la cursa més competitiva de la temporada d’ençà del GP d’Alemanya –va caure quan era quart– i de la victòria a Le Mans. El pilot gironí de l’equip Ángel Nieto va entrar quart en el GP d’Àustria de Moto3 després d’ocupar posicions de podi en diversos moments de la cursa.

Arenas confiava en el seu bon ritme i estava convençut que es podria escapar amb el grup capdavanter, i així va ser. El líder de la general, Marco Bezzecchi (KTM), va liderar gairebé de punta a punta, però no es va poder escapolir del grup que completaven Jorge Martín, Jaume Masià i el català. Arenas va començar l’última volta quart, però va anar llarg en el primer revolt i el va superar Enea Bastianini, que havia encalçat el grup capdavanter a ritme de rècord. En l’última volta, Masià i l’italià van superar Martín, però el valencià de 17 anys va errar l’últim revolt i va caure al sisè lloc, superat també per Arenas, que va recuperar el quart lloc, i Dalla Porta.

Però l’home de la cursa va ser Martín. El madrileny va córrer infiltrat arran d’una recent operació al canell, i va aguantar el ritme al capdavant malgrat el dolor. Fins i tot va avançar breument Bezzecchi, i va sumar un podi d’or.

EL PROTAGONISTA

Ensumava el podi, però anava molt al límit i he tingut un parell d’ensurts. Estic content amb el quart lloc; he après molt
Albert Arenas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)