Fórmula 1

Raikkonen: “Jo no he decidit deixar Ferrari”

Automobilisme. El finlandès assegura que va saber que l’escuderia italiana no comptava amb ell fa dues setmanes

El pilot finlandès de Fórmula Kimi Raikkonen, campió del món el 2007, que deixarà l’equip Ferrari a partir de la temporada que ve, ha assegurat en roda de premsa al circuit de Marina Bay (Singapur) que la seva sortida de l’escuderia italiana no ha estat decisió seva. “Com he dit en altres ocasions, això no depèn de mi, no és la meva decisió. Qualsevol cosa excepte això és la meva decisió, però aquest és el resultat. Almenys tenim un resultat”, ha comentat. Raikkonen pilotarà un Sauber les dues temporades vinents i serà substituït a Ferrari per Charles Leclerc.

Sobre el seu equip de la temporada que ve, Raikkonen ha reconegut que no sap el rendiment que oferirà, tenint en compte que aquest curs és el penúltim equip del mundial de constructors. “No sé què passarà l’any que ve, ningú ho sap. Òbviament, tinc les meves raons per anar a aquest equip i això és suficient per a mi. No m’importa el que pensin els altres”, ha comentat. Raikkonen ha fet broma sobre si segueix tenint passió per competir a la Fórmula 1. “No, realment no, només he signat per dos anys per no estar content i per jugar amb vosaltres”, ha etzibat, en referència als periodistes.

L’encara pilot de Ferrari ha detallat que va conèixer la notícia de la seva sortida de Ferrari fa molt poc, durant el Gran Premi d’Itàlia, al circuit de Monza de fa dues setmanes. Raikkonen ha dit també que no està interessat a batre cap rècord de longevitat a la Fórmula 1, malgrat que és el segon pilot en actiu que més carreres ha disputat en la història (284), només per darrere de Fernando Alonso (304), que es retirarà aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)