Fórmula 1

Bottas bat Hamilton en la graella de Sotxi

Fórmula 1. Els Mercedes superen folgadament els Ferrari, però el pilot finlandès pren la posició preferent del GP de Rússia al líder del mundial

Els Mercedes ocuparan demà la primera línia de la graella del GP de Rússia, però amb Valtteri Bottas al davant de Lewis Hamilton. El pilot finlandès ha avantatjat el líder del mundial de tot just quatre mil·lèsimes després del primer intent de la Q3. En el segon Hamilton ha fet el primer millor parcial absolut, però després ha anat llarg en un parell de revolts i ha fet avortar la volta. Bottas encara ha millorat el registre anterior i ha deixat el rècord de la posició preferent a Sotxi en 1:31.387.

El millor dels Ferrari, de Sebastian Vettel, ha estat tercer, però a més de mig segon del capdavant, seguit pel seu company Kimi Räikkönen. Els bòlids vermells han estat regularment mig segon més lents que les fletxes de plata durant tot el cap de setmana.

El millor dels altres ha estat Kevin Magnussen (Haas), cinquè, seguit per Esteban Ocon (Force India), Charles Leclerc (Sauber), Romain Grosjean (Haas) i l’altre Sauber de Marcus Ericsson, desè.

Els Renault de Carlos Sainz i Nico Hülkenberg sortiran onzè i dotzè, respectivament, arran de les sancions a la graella dels Red Bull de Max Verstappen i Daniel Ricciardo, i el Toro Rosso de Pierre Gasly. Cap d’ells ha rodat en la Q2, en què els pilots de Mercedes i Ferrari han passat el tall amb el pneumàtic ultratou en comptes de l’hipertou, per tal de començar la cursa amb un compost més durador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)