Fórmula 1

Bottas arriba líder a Bahrain, on Ferrari espera una reacció

Motor. El finlandès va imposar-se en la cursa inaugural, en què l’equip italià va decebre

Valtteri Bottas (Mercedes) arriba a Bahrain com a sorprenent líder del mundial de fórmula 1 després d’haver-se imposat en la cursa inaugural a Austràlia. El pilot finlandès va superar el seu company d’equip Lewis Hamilton, que havia fet la posició preferent i a punt va estar de ser avançat, també, per Max Verstappen (Red Bull Honda), que va acabar tercer. Ferrari es va endur la primera patacada de l’any perquè no poder situar cap dels seus dos pilots, Sebastian Vettel i Charles Leclerc, dalt del podi. A Bahrain, però, Vettel hi ha aconseguit la victòria els dos darrers anys i ara tindrà una oportunitat d’or per silenciar les incògnites al voltant del rendiment de l’equip italià. “Hem d’assegurar-nos que hem entès i rectificat els punts dèbils d’Austràlia, on no vam poder explotar tot el potencial del nostre cotxe. Esperem veure l’efecte de les nostres correccions”, assegura Mattia Binotto, cap de Ferrari.

La segona prova de la temporada té una novetat important. S’incorpora una tercera zona DRS, que podrà activar-se en la recta prèvia al revolt 4. Les tres principals rectes del circuit de Sakhir donaran als pilots la possibilitat d’activar el DRS, cosa que pot afavorir els avançaments.

Les dues primeres sessions lliures es disputaran demà (12 i 16 h, hora catalana). Dissabte es disputarà la tercera sessió lliure (13 i 16 h) i la cursa tindrà lloc diumenge en horari nocturn (17.10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)