Fórmula 1

Comença l’acció al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. Bottas fa el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures, que acaba amb l’accident de Lance Stroll al novè revolt

Màxima igualtat entre Mercedes i Ferrari en la primera sessió d’entrenaments lliures de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, que ha acabat aquest migdia. Valtteri Bottas ha fet el millor temps (1:17.951), seguit pels Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc, i l’altre Mercedes, de Lewis Hamilton. Els Ferrari han quedat a una i dues dècimes, respectivament, del W10 capdavanter, mentre que Hamilton ha cedit sis dècimes després d’haver fet una errada al revolt de La Moreneta.

Bottas, però, no s’ha deslliurat d’un problema tècnic a les acaballes de la sessió, quan ha tingut una fuita hidràulica. Un problema semblant ha afectat el Red Bull de Max Verstappen, que només ha estat dotzè, a 1.8 del pilot finlandès. Rere els Mercedes i Ferrari, els millors dels altres han estat Romain Grosjean (Haas, 1:18.943) i Carlos Sainz (McLaren, 1:19.155).

La sessió s’ha donat per finalitzada quan faltava un minut per als noranta reglamentaris, quan Lance Stroll ha sortit de la pista en el novè revolt, de dretes. El pilot quebequès de Racing Point ha trepitjat l’herba al marge esquerre de la pista i ha perdut el control. Ha colpejat les barreres de protecció, però sense conseqüències.

La segona sessió lliure de F-1 començarà a les 15.00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)