Motociclisme

Arbolino s’estrena al Mugello

Motociclisme. El gironí Albert Arenas entra dotzè en el GP d’Itàlia de Moto 3, en què l’italià aconsegueix la seva primera victòria en el mundial

Tony Arbolino (Snipers Honda), de 18 anys, ha guanyat el GP d’Itàlia de Moto 3, la seva primera victòria en el mundial. El pilot italià s’ha imposat en el joc de rebufs de l’última volta, i sobre la línia de meta ha batut Lorenzo Dalla Porta (Leopard Honda), a 29 mil·lèsimes, i el valencià Jaume Masià (Bester Capital KTM), a 78 mil·lèsimes. Aron Canet (Max Racing KTM) ha entrat setè, a mig segon, i es manté com a líder del mundial, amb tres punts d’avantatge sobre Dalla Porta. Niccolò Antonelli (SIC58 Honda), que sortia divuitè, ha entrat quart i és el tercer en la general.

Arbolino és l’onzè vencedor diferent en les últimes onze curses de Moto 3. Cap pilot ha repetit victòria en la categoria petita d’encà del passat mes d’octubre.

Per la seva banda, Albert Arenas (Ángel Nieto KTM) ha entrat dotzè. El pilot gironí arrencava 22è en la graella després de no haver trobat una bona posada a punt en els entrenaments. En la setena volta s’ha ficat dins dels punts i ha arribat a rodar desè després de les caigudes de Migno, Fenati, Toba i Sasaki. El seu company d’equip Raúl Fernández l’ha superat sobre la línia de meta, que han creuat a 2.5 segons d’Arbolino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)