Motociclisme

Segona victòria seguida d’Àlex Márquez en Moto 2

Motociclisme. El pilot cerverí domina el GP d’Itàlia i es fica de ple en la lluita pel títol de la categoria mitjana

Àlex Márquez (Marc VDS Kalex) ha dominat aquest migdia el GP d’Itàlia de Moto 2, la seva segona victòria consecutiva en la categoria mitjana. El pilot cerverí s’ha col·locat primer en la novena de les 21 voltes després de superar Marcel Schrötter i Tom Lüthi (Dynavolt Kalex), que el precedien en la graella, i s’ha escapat en solitari. Sobre la línia de meta ha avantatjat Luca Marini (Sky VR46 Kalex) de dos segons, mentre que Lüthi ha entrat tercer.

Amb el segon triomf seguit del curs, Àlex Márquez s’ha ficat de ple en la lluita pel títol. El líder de la general continua sent Lorenzo Baldassarri (Pons Kalex), quart al Mugello havent arrencat quinzè, amb 88 punts. El segon ja és el pilot català (86), seguit per Lüthi (84) i el valencià Jorge Navarro (Speed Up, 73), setè en la cursa.

“He disfrutat molt; la pròxima cursa és a casa, el GP de Catalunya, i intentarem fer el mateix”, ha dit Márquez tot just baixar de la moto. En efecte, la següent cita del mundial és la cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya, d’aquí a dues setmanes.

L’altre pilot de l’equip Marc VDS, Xavi Vierge, ha entrat dotzè, a 17 segons del seu company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)