Fórmula 1

Ferrari pren la iniciativa a Hockenheim

Fórmula 1. Sebastian Vettel i Charles Leclerc fan els millors temps en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Alemanya, al davant de Lewis Hamilton i Max Verstappen

Sebastian Vettel ha començat amb bon peu l’exercici en el GP d’Alemanya, la seva cursa de casa. El pilot de Ferrari ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures, amb un millor registre d’1:14.0. Charles Leclerc ha arrodonit la bona actuació de l’equip italià amb el segon millor temps, a 0.255 del seu company.

Els Ferrari han fet aquests registres amb pneumàtics tous, mentre que Lewis Hamilton ha estat tercer, amb el compost mitjà en el Mercedes. Max Verstappen gairebé ha clavat el temps del líder del mundial (1:14.3), també amb tous en el Red Bull-Honda. Quan només faltava un minut i mig per al final de la sessió, Valtteri Bottas, cinquè amb el segon Mercedes, ha protagonitzat una sortida de pista en la zona de l’estadi –al mateix revolt on Vettel es va encastar contra les barreres quan liderava la cursa, l’any passat–, però sense conseqüències.

Els pilots de Ferrari, Mercedes i Red Bull han estat els únics a rodar per sota d’1:15, en una jornada amb molta calor. El millor dels altres ha estat Carlos Sainz (McLaren), setè, a un segon de Vettel.

La segona sessió lliure començarà a les 15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)