Fórmula 1

Ferrari confirma les bones sensacions a Hockenheim

Fórmula 1. Charles Leclerc lidera la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Alemanya al davant del seu company Sebastian Vettel, amb els Mercedes tercer i quart

Els Ferrari de Charles Leclerc i Sebastian Vettel han liderat la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Alemanya, repetint el doblet aconseguit en la primera. Si al matí el pilot alemany ha superat el monegasc, a la tarda Leclerc ha fet el millor temps absolut del dia, 1:13.449. Amb tots els cotxes calçats amb pneumàtics tous, els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han estat tercer i quart. Només els Ferrari i Hamilton han baixat d’1:14.

Per la seva banda, Red Bull ha col·locat Max Verstappen en el cinquè lloc, però Pierre Gasly ha tingut un accident en l’últim revolt, quan faltava un quart d’hora per al final de la jornada, i no ha pogut fer un bon temps amb el compost tou. Així, el millor dels altres, Romain Grosjean (Haas), s’ha enlairat fins al sisè lloc, a poc més de set dècimes de Leclerc.

Dissabte es disputarà l’entrenament qualificatiu, a les 15 h, previsiblement amb temperatures més baixes que no pas avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)