Motociclisme

Tres escenaris possibles pel mundial de Moto GP 2020

Motor. El dirigent de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, parla de tornar a competir a finals de juliol, al setembre o al novembre i desembre

El reinici del mundial de moto GP 2020 té tres escenaris possibles segons ha explicat Carmelo Ezpeleta, el dirigent de Dorna Sports, l’empresa organitzadora. El primer seria tornar a competir a finals del mes de juliol, el segon a partir de setembre i el tercer que només disposessin de novembre o desembre per disputar les curses. Carmelo Ezpeleta ha manifestat que el primer escenari seria començar a finals de juliol amb alguna de les curses ajornades i si no a l’agost amb les proves de la República Txeca i Àustria, i a partir amb un calendari nou amb curses fins al novembre. “Aquesta és la possibilitat que més ens agrada i ens permetria fer 12, 13 o 14 curses” ha reconegut.

En la segona possibilitat es començaria al mes de setembre i s’acabaria a meitat de desembre. Les primeres curses serien a Europa i es podria arribar a fer dos grans premis en el mateix lloc en dos caps de setmana consecutius. La tercera previsió en que només es pogues competir al novembre i al desembre, la idea seria concentrar-se en dos o tres circuits i fer tres proves en cada un d’ells. Segons ha explicat el responsable de Dorna el repte que tot això suposaria és molt gran: “Des del punt de vista organitzatiu no hi ha hagut res igual. mai ens havíem trobat amb un problema així”.

Carmelo Ezpeleta ha explicat que també estan treballant en un protocol de seguretat de com hauria de ser el mundial i es plantegen fer curses a porta tancada i amb unes 1.200 persones en cada gran premi entre organitzadors, pilots i membres dels equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)