Motociclisme

Pol Espargaró és el més ràpid en els entrenaments al Red Bull Ring

Motor.

El català Pol Espargaró (KTM) ha estat aquesta tarda el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Estíria que es disputa al Red Bull Ring amb un temps d’1:23.638. El vallesà ha superat les Ducati de Jack Miller –1:23.859–i Andrea Dovizioso –1:23.863–, que han fet el segon i el tercer millor registre de la jornada ja en la primera sessió. El segon millor registre de la segona sessió l’ha signat el japonès Takaaki Nakagami (Honda ), que en l’última volta s’ha quedat a tan sols dues dècimes del vallesà: 1:23.904. Darrere seu han quedat les Suzuki del mallorquí Joan Mir –1:23.907–i el català Alex Rins amb 1:24:009. El líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha) s’ha hagut de conformar amb la quinzena plaça, mentre que Maverick Viñales (Yamaha) ha estat cinquè amb 1:24.060.

L’australià Jack Miller (Ducati) i l’italià Andrea Dovizioso (Ducati), per la seva banda, han estat al matí els protagonistes de la lluita pel primer lloc en la tanda inicial . Miller ha fet el millor temps amb Dovizioso a tan sols quatre mil·lèsimes de segon i el portuguès Miguel Oliveira (KTM RC 16) i el japonés Takaaki Nakagami (Honda) a menys d’una dècima de segon.

Per un altre costat, la direcció de cursa ha anunciat ahir quan s’acabava la primera tanda matinal d’entrenaments lliures de MotoGP la sanció imposada al francès Johann Zarco (Ducati) per l’accident que va protagonitzar al costat de l’italià Franco Morbidelli (Yamaha). L’incident l’obligarà a sortir des del carrer de boxes –pit-lane–a la pròxima cursa que disputi. El pilot francès no ha estat present en la primera jornada d’entrenaments del Gran Premi d’Estíria al no haver transcorregut les 48 hores pertinents des de la seva intervenció quirúrgica, de manera que a la tarda de divendres haurà de passar control mèdic per rebre la condició d’apte, el que no hauria de ser un problema si es tenen en compte els antecedents del britànic Cal Crutchlow (Honda RC 213 V), que amb la mateixa lesió i operació el va rebre després de l’accident que va patir al circuit de Jerez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)