Motociclisme

Albert Arenas és cinquè en el GP d’Estíria

Motociclisme. El gironí té ara un marge de 25 punts respecte el segon en la classificació del mundial

Albert Arenas (KTM) té 25 punts d’avantatge en la classificació del mundial de Moto 3, després de la cursa del GP d’Estíria en què en suma 11 amb el cinquè lloc el primer cop aquest any que acaba una cursa fora del podi. Ai Ogura (Honda), tercer avui, és segon després que McPhee (Honda) no hagi acabat per una caiguda al final.

Celestino Vietti (KTM) ha aconseguit la seva primera victòria a la categoria en què va ser el millor debutant el 2019.

Menys calor, més ràpid

Tony Arbolino (Honda) s’ha proposat trencar el grup i, amb Rodrigo, Binder i McPhee ha pogut formar un petit grup al davant en el primer terç de la cursa, molt més ràpida que la d’avui fa set dies al mateix lloc, per la temperatura cinc graus inferior.

Sasaki (KTM) ha fet el rècord del circuit en la vuitena volta i, Arenas que sortia novè des de la tercera fila, s’ha mantingut darrere el grup de perseguidors, que amb els capdavanters s’ha consolidat en una dotzena d’unitats i sempre amb Arbolino mamant i recuperant el lideratge quan el perdia.

Caigudes

El jesusenc Jeremy Alcoba (Honda) ha caigut en la catorzena de les 23 voltes, quan intentava enllaçar amb el grup del davant. Öncü i Sasaki, els dos companys d’equip a KTM, han anat per terra a cinc voltes per acabar per culpa del turc i Arenas s’ha posat cinquè a set dècimes d’Arbolino.

McPhee, segon a la general del campionat, ha caigut a manca de dues votes i Vietti i Arbolino s’han distanciat en la darrera volta disposats a jugar-se el triomf, amb la primera victòria per al primer i cinquè lloc per a Arenas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)