MotoGP

Marc Márquez està en la llista d’inscrits pel primer Gran Premi de MotoGP

Es disputarà el 28 de març a Qatar, però el pilot d’Honda encara no posa data al seu retorn, diu que millora però que vol anar pas a pas

Marc Márquez (Repsol Honda) està en la llista d’inscrits pel primer Gran Premi de MotoGP de la temporada que es disputarà en el circuit de Losail, a Qatar el 28 de març. Aquesta llista és provisional, però en ella destaca l’absència de l’alemany Stefan Bradl, que va ser el pilot que el va substituir la temporada passada i que en aquests moments està fent els test de pretemporada a Qatar amb l’equip HRC Repsol Honda.

En una entrevista feta pública pel seu equip a l’inici d’aquesta setmana el vuit vegades campió mundial va explicar com s’estre trobant en la seva recuperació i que poc a poc va fent passos per poder reaparèixer. No va donar cap data però va comentar que les sensacions són molt bones: “Fa poc hem començat a treballar la força, però la progressió és ascendent que és molt important”. El cerverí ja té pensat com serà tornar a pujar una moto, començarà amb una més petita, i si es troba bé passarà a una de carrer més gran per començar a rodar en un circuit i començar a sentir les sensacions de velocitat. “Quan em donin l’alta, m’agradaria pilotar una moto de nou abans d’una MotoGP per veure com em trobo, llavors tornaré el més aviat possible, però sempre que em senti preparat i amb la suficient força i capacitat” ha afirmat Marc Márquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)