MotoGP

Pot intensificar la recuperació

Motor. Marc Márquez passa de manera satisfactòria l’última revisió mèdica. La sorra i el vent espatllen l’última jornada dels test de MotoGP de Qatar, amb només cinc pilots marcant temps

Marc Márquez va passar de manera satisfactòria l’última revisió mèdica i té permís per intensificar el programa de recuperació de força i mobilitat, va informar el seu equip Repsol Honda. En la revisió es va constatar una progressió satisfactòria de la consolidació òssia.

La darrera jornada dels tests de MotoGP que s’han fet a Qatar la van protagonitzar la sorra i el vent, que van deixar la pista impracticable. Tan sols una desena de pilots van sortir a la pista per fer unes voltes i entrar al box, en diferents fases de l’entrenament, i només cinc van marcar un temps. Es va aturar la sessió una hora i mitja per netejar la pista, però no es va aconseguir. L’italià Danilo Petrucci (KTM) va ser el millor amb 1:58.157. Pol Espargaró (Honda) va marcar 2:01.303 i Maverick Viñales (Yamaha) va fer algunes voltes sense fer cap temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)