MotoGP

Dos francesos lideren els entrenaments lliures del GP de França en MotoGP

Zarco fa el millor registre i Quartaro es queda a 95 mil·lèsimes, mentre que Viñales és tercer i Pol Espargaró quart

Dos pilots francesos han ocupat les dues primeres posicions en els entrenaments de MotoGP del GP de França. Johann Zarco (Ducati) ha sigut el més ràpid amb 1:31.747, mentre que Fabio Quartararo (Yamaha) s’ha quedat a només 95 mil·lèsimes. El seu company d’equip Maverick Viñales ha ocupat la tercera plaça a gairebé quatre dècimes (0.389). Pol Espargaró ha fet uns bons entrenaments i ha situat la seva Honda en la quarta posició (a 0.390), mentre que el seu company d’equip Marc Márquez ha sigut vuitè (a 0.885).

En aquesta segona sessió no ha plogut i la pista s’ha mantingut seca. En els darrers minuts de la sessió els pilots han buscat un bon temps i estar entre els deu millors que passen a la Q2 directament per si demà al matí fa mal temps i no es poden millorar els temps en la FP3.

L’argentí Gabriel Rodrigo (Honda) ha sigut el millor en la segona sessió d’entrenaments lliures de Moto2. S’han pogut disputar sense pluja i amb l’asfalt del circuit sec, i tots els pilots han buscat un bon temps perquè si demà al matí fa mal temps en la FP3, serà difícil millorar els registres i estar entre els catorze millors per passar directament a la Q2. Gabriel Rodrigo ha fet 1:42.150 i ha superat per una dècima (0.126) el sud-africà Darryn Binder (Honda). El tortosí Jeremy Alcoba (honda) ha acabat dinovè a un segon (1.083), mentre que el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavier Artigas ha acabat 25è a un segon i mig (1.463).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)